Μουντιάλ 2014: Άκυρος ο «συναγερμός» της FIFA για τον Βούλγαρο διεθνή

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 20:45
UPD:22:49
EPA/STEFFEN SCHMIDT

Αρχικά, η FIFA είχε ανακοινώσει ότι στο δείγμα του παίκτη ανιχνεύθηκε απαγορευμένη ουσία.

A- A A+

Η FIFA ανέστειλε τον προσωρινό αποκλεισμό που είχε επιβάλει σε Βούλγαρο διεθνή για ντόπινγκ, μετά από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μάλτα, στις 10 Σεπτεμβρίου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

«Ο επικεφαλής της πειθαρχικής επιτροπής ανακάλεσε την απόφαση για προσωρινό αποκλεισμό 30 ημερών σε Βούλγαρο διεθνή. Η απόφαση ελήφθη μετά από διευκρινήσεις που έδωσαν οι ιατρικές υπηρεσίες, από τις οποίες προκύπτει ότι δεν διαφαίνονται σαφείς αποδείξεις για παράβαση του κανονισμού περί ντόπινγκ», αναφέρει η ανακοίνωση της FIFA.

Αρχικά, η διεθνής ποδοσφαιρική συνομοσπονδία είχε ανακοινώσει ότι στο δείγμα του παίκτη ανιχνεύθηκε απαγορευμένη ουσία. Η FIFA δεν ανέφερε όνομα, αλλά ο εκπρόσωπος Τύπου της βουλγαρικής ομοσπονδίας, Πάβελ Κόλεφ και το πρακτορείο ειδήσεων Focus, ανέφεραν ότι πρόκειται για τον αμυντικό της Λουντογκόρετς, Γιορντάν Μίνεφ.

Ο Κόλεφ σε δηλώσεις του έκανε λόγο για λάθη στη «θεραπεία» μετά από τραυματισμό του ποδοσφαιριστή, ενώ ο ίδιος ο Μίνεφ ισχυρίστηκε πως «ό,τι έκανα, δεν είναι ντόπινγκ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις