Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2003 07:01
A- A A+

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Νοτιοανατολική Ελλάδα, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι πιο πυκνές και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι ασθενείς και από το απόγευμα μέτριοι ενισχυμένοι τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο σε ισχυρούς και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μείον δύο (-2) έως 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από έναν έως 14 βαθμούς και στα νησιά από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη στα δυτικά, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές που σταδιακά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές κυρίως στη Μακεδονία τη Θράκη τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί στρεφόμενοι από το απόγευμα στα δυτικά και νότια σε δυτικούς μέτριους μέχρι ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, ενώ η πιθανότητα βροχής είναι μικρή. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή