Σ. Κεδίκογλου: Ο κ. Τσίπρας βάζει στο ίδιο σακί κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 08:24
UPD:08:33
FOSPHOTOS /MENELAOS MYRILLAS

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

A- A A+

Βολές κατά του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι «βάζει στο ίδιο σακί την κυβέρνηση και τη Χρυσή Αυγή», εκτόξευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Σχολιάζοντας την χθεσινή ομιλία του κ. Τσίπρα στο Πέραμα, ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε πως ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ «καταλήγει να μιμείται αυτούς που καταδικάζει» και επανέλαβε το κάλεσμά του προς όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να υψώσουν ένα φραγμό απέναντι στη βία.

«Έχουμε όλοι τις ευθύνες μας...Τώρα είμαστε όλοι σοφότεροι...Η δημοκρατία μπορεί και ξέρει να αμύνεται αποτελεσματικότατα απέναντι στους εχθρούς της», τόνισε αναφερόμενος στη δράση της Χρυσής Αυγής.

Επισήμανε ακόμη πως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν ο καταλύτης για να επισπευστούν οι έρευνες και οι άλλες ενέργειες στις οποίες είχαν προχωρήσει οι αρχές.

Ερωτηθείς για το κείμενο των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στο οποίο ζητείται μεταξύ άλλων η παραίτηση της κυβέρνησης, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε πως «δεν γνωρίζουμε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτήν την περίεργη ανακοίνωση», ωστόσο υπογράμμισε πως δεν αφορά τη συντριπτική πλειονότητα των ανδρών και των γυναικών των ενόπλων δυνάμεων και διεμήνυσε πως «αν υπάρχουν ορισμένα μαύρα πρόβατα θα αποβληθούν».

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή