«Η Γκούντρουν είχε πάντοτε παθολογική αγάπη προς τον πρώην υπουργό»

Τι είπε ο συνήγορος της πρώην συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 16:12
UPD:16:43
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Για την παθολογική αγάπη που έτρεφε η Γκούντρουν Μολντενάουερ στον πρώην σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά και για την απέχθεια  που είχε για τον Νίκο Ζήγρα «επειδή γνώριζε γυναίκες στον Άκη», μίλησε ο συνήγορος της κατηγορουμένης κατά την αγόρευσή του.

«Η Γκούντρουν είχε πάντοτε παθολογική αγάπη προς τον πρώην υπουργό. Ακόμη δεν τον έχει ξεπεράσει, τον αγαπάει μέχρι σήμερα. Αυτό που θα ήθελε είναι να πεθάνει με το όνομα Τσοχατζόπουλου», τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος προσθέτοντας: «Δεν συμπαθούσε καθόλου τον Νίκο Ζήγρα, δεν ήθελε να τον δει ούτε ζωγραφιστό. Είχε απέχθεια προς το πρόσωπό του, έλεγε πάντα ότι ήταν κακή συναναστροφή για τον άντρα της. Πίστευε πως ο Νίκος Ζήγρας γνώριζε στον Άκη Τσοχατζόπουλο γυναίκες. Ακόμα και τη Βίκη Σταματη ο Τσοχατζόπουλος την γνώρισε μέσω του Ζήγρα».

Ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε σαφές πως ουδέποτε η κατηγορουμένη έλαβε 400.000 ευρώ από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, προκειμένου να του δώσει διαζύγιο, ενώ, σε αναφερόμενος σε ποσό που φέρεται να εμβάζει η Γκούντρουν Μολντενάουερ στον πρώην υπουργός, ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για μια απλή «εξυπηρέτηση».

Κατά την αγόρευση του κ. Δημητρακόπουλου δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Νίκος Ζήγρας αντιδρούσε έντονα, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να αποχωρήσει από την αίθουσα του δικαστηρίου.

newsroom naftemporiki.gr
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή