ΣΥΡΙΖΑ: Ονομαστική ψηφοφορία για τις ναυτιλιακές μετοχές στο πόθεν έσχες

Δ. Παπαδημούλης: Σκανδαλώδης τροπολογία
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 14:56
UPD:15:02
FOSPHOTOS /Menelaos Myrillas

«Από τις σημερινές υπεκφυγές του Υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης φαίνεται ότι η κυβέρνηση, παρά την κατακραυγή όλων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής, δεν δεσμεύεται ότι θα αποσύρει την σκανδαλώδη τροπολογία που έχει έντονη οσμή διαπλοκής», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

A- A A+

Ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία που προβλέπει πως δεν θα δηλώνονται στο πόθεν έσχες οι συμμετοχές σε ναυτιλιακές εταιρείες θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοίνωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

«Από τις σημερινές υπεκφυγές του Υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης φαίνεται ότι η κυβέρνηση, παρά την κατακραυγή όλων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής, δεν δεσμεύεται ότι θα αποσύρει την σκανδαλώδη τροπολογία που έχει έντονη οσμή διαπλοκής», είπε ο Δ. Παπαδημούλης.

«Ελπίζω ότι η θέση των κομμάτων, όπως εκφράσθηκε στην Επιτροπή με ένα ομόφωνο "όχι", θα παραμείνει και θα εκφραστεί και στην ψηφοφορία στη Βουλή» πρόσθεσε, εκφράζοντας προβληματισμό για το ότι «παρά την κατακραυγή ο αρμόδιος Υπουργός Χ. Αθανασίου, παρά το "άδειασμα" που υπέστη από συναδέλφους του στην κυβέρνηση, δεν έχει ήδη αποσύρει την τροπολογία».

Η ονομαστική ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή