Ιταλία: Τρεις αγωνιστικές στον Μπαλοτέλι για την αποβολή

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 21:12
UPD:21:16
REUTERS/ALESSANDRO GAROFALO
A- A A+

Με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής λίγκας ο Μάριο Μπαλοτέλι, για την αποβολή του στο χθεσινό ντέρμπι της Μίλαν με τη Νάπολι στο «Σαν Σίρο».

Ο Ιταλός διεθνής είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά το σφύριγμα της λήξης λόγω μιας διένεξής του, ενώ σε συνδυασμό με την αυτόματη τιμωρία μίας αγωνιστικής που επιβάλλεται σε ανάλογες περιπτώσεις, η ποινή αυξήθηκε εξαιτίας της συμπεριφοράς του προς το διαιτητή και τους συνεργάτες του.

Η Μίλαν, από την πλευρά της, τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, λόγω των υβριστικών συνθημάτων που ακούστηκαν από οπαδούς της

Εκτός του Μπαλοτέλι, με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής τιμωρήθηκαν επίσης ο Παναγιώτης Κονέ της Μπολόνια και οι Ντίας (Λάτσιο), Κασάνι (Πάρμα).

Προειδοποίηση έλαβαν οι Γκλικ (Τορίνο), Γέπες (Αταλάντα) και Ντέλα Ρόκα (Μπολόνια), ενώ με πρόστιμο 1.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ντιαμάντι, επίσης της Μπολόνια.

Όσον αφορά στις ποινές των συλλόγων, στη Λάτσιο επιβλήθηκε πρόστιμο 13.000 ευρώ, στη Ρόμα 10.000, στη Νάπολι 4.000 και στην Μπολόνια 3.000 ευρώ.

.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις