Αγγλία: Αφεντικό στο Μάντσεστερ η Σίτι

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 20:26
UPD:20:35
REUTERS/PHIL NOBLE

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι,  Σαμίρ Νασρί  πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

A- A A+

Ντέρμπι ήταν μόνο πριν αρχίσει το παιχνίδι στο «Έτιχαντ» ανάμεσα στα «καμάρια» του Μάντσεστερ, τη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι, για την 5η αγωνιστική στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Οι «πολίτες» του Μανουέλ Πελεγκρίνι συνέτριψαν με 4-1 τους «κόκκινους» διαβόλους, σε μια αποθέωση του ρεαλιστικού ποδοσφαίρου. Με τον Νασρί να διευθύνει και τον Αγουέρο να εκτελεί, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16΄ με τον Αργεντινό άσσο τους, από συνδυασμένη προσπάθεια του Γάλλου και του Κολάροφ, με τον τελευταίο να βγάζει την ασίστ.

MCFCOFFICIAL

Δηλώσεις του Μ. Πελεγκρίνι

MCFCOFFICIAL

Δηλώσεις του Σ. Αγουέρο

Στα τελειώματα του πρώτου ημιχρόνου και ύστερα από κόρνερ του Νασρί και κεφαλιά του Νεγρέδο, ο Τουρέ έκανε το 2-0 και στο δεύτερο λεπτό του β΄ ημιχρόνου, πάλι από πάσα του Νασρί στον Νεγρέδο και γύρισμα του Ισπανού, ο Αγουέρο πέτυχε το 3-0, για να έρθει και το τέταρτο γκολ της Σίτι μέσα σε αποθέωση, από τον Νασρί σε προσπάθεια του Νάβας.

Δηλώσεις του Ντ. Μόιες

Τελικά οι «μπέμπηδες» του Ντέιβιντ Μόιες, που δεν είχαν την πολύτιμη βοήθεια του τραυματία Φαν Πέρσι, πέτυχαν το γκολ της τιμής με ωραίο φάουλ του Ρούνεϊ στο 87΄. Την ίδια ώρα, στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ, η Τότεναμ με γκολ του Παουλίνιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε τη νίκη με 1-0 επί της ομώνυμης ουαλικής ομάδας και έφτασε την Άρσεναλ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις