Φ. Κουβέλης: Επίμονη νομιμότητα η απάντηση στους φασίστες

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013 15:07
UPD:15:30
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

«Η απάντηση στους φασίστες είναι η επίμονη νομιμότητα. Όλα τα κόμματα και τα πρόσωπα, πολιτικά και θεσμικά, καλούνται να επιδείξουν ευθύνη και πατριωτισμό», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η συνεννόηση όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου και η συγκρότηση μετώπου αντιμετώπισης του φασιστικού κινδύνου είναι σήμερα πρώτιστη προτεραιότητα, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Φώτης Κουβέλης.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, «πολλοί υποτίμησαν την ελκτική δύναμη του αντισυστημικού και λαϊκιστικού λόγου της Χρυσής Αυγής. Και το αυγό έσπασε και το φίδι βγήκε».

Σύμφωνα με τον Φ. Κουβέλη, «τώρα έγινε ολοφάνερο σε όλους ότι οφείλουμε να δράσουμε απέναντι στους φασίστες. Το οφείλουμε στην Ιστορία, στο παρόν και το μέλλον της κοινωνίας . Οι νόμοι είναι αναγκαίοι, όμως δεν αρκούν».

«Η απάντηση στους φασίστες είναι η επίμονη νομιμότητα. Όλα τα κόμματα και τα πρόσωπα, πολιτικά και θεσμικά, καλούνται να επιδείξουν ευθύνη και πατριωτισμό», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
  

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή