Αγγλία: Πρώτη ήττα της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 19:18
UPD:19:24
REUTERS/PHIL NOBLE

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ηττήθηκε στο «Άνφιλντ» από τη Σαουθάμπτον.

A- A A+

Την πρώτη εφετινή της ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ και, μάλιστα, εντός έδρας, γνώρισε η Λίβερπουλ από τη Σαουθάμπτον με 1-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Μετά την ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου στην Ουαλία με τη Σουόνσι, με την οποία διακόπηκε το σερί των τριών διαδοχικών νικών των «κόκκινων» στο ξεκίνημα της σεζόν, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ηττήθηκε στο «Άνφιλντ» από τη Σαουθάμπτον, παρ΄ όλα αυτά έστω και προσωρινά βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το γκολ των «άγιων» πέτυχε ο Λόβρεν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε μαρκάρισμα του σκόρερ πάνω στο Στάριτζ. 

«Σοκ» για τη Νιούκαστλ, η οποία, αν και προηγήθηκε δύο φορές με το Ρεμί, τελικά ηττήθηκε με 3-2 από τη νεοφώτιστη Χαλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Ο Μπρέιντι στο 26, ο Ελ Μοχαμάντι στο 48΄ και ο Αλούκο στο 78΄ ήταν οι σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Η είσοδος του Χάρη Μαυρία στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Τζιακερόνι δεν βοήθησε τη Σάντερλαντ να αποφύγει την ήττα, με 3-0, από τη Γουέστ Μπρομ. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι και πανηγύρισαν δίκαια το «τρίποντο», που τους έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το σκορ άνοιξε ο Σεσενιόν στο 20΄, ενώ στα τελευταία 15 λεπτά το δρόμο προς τα δίχτυα των «μαύρων γατών» βρηκαν και οι Ρίτζγουελ, Αμαλφιτανό.

Δύο φορές προηγήθηκε στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ της Έβερτον με τα γκολ των Μόρισον και Νομπ με πέναλτι στο 76΄, αλλά αυτοί που έφυγαν χαρούμενοι από το γήπεδο ήταν οι «εφοπλιστές». Με δύο γκολ του Μπέινς (62΄, 83΄) και του Λουκάκου στο 85΄  η ομάδα του Μερσεϊσάιντ πήρε μεγάλη νίκη με 3-2 και διατηρήθηκε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής η Αστον Βίλα με γκολ του Κόζακ στο 31΄ πέρασε νικηφόρα από το «Κάροου Ρόουντ» (0-1) επί της Νόριτς.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις