Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Πρωθυπουργό για «τα δύο άκρα»

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 16:11
UPD:16:18
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros
A- A A+

Επαναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ το ερώτημά του προς τον Πρωθυπουργό, αν ασπάζεται τη θεωρία των δύο άκρων, με αφορμή σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη.

«Η σημερινή συνέντευξη του κ. Βορίδη είναι άκρως αποκαλυπτική, όπως άλλωστε και οι προχθεσινές δηλώσεις του κ. Λαζαρίδη, θέτει δε εκ των πραγμάτων για άλλη μια φορά προς τον Πρωθυπουργό το ερώτημα που εσκεμμένα άφησε αναπάντητο στη χθεσινή του δήλωση: Αποτελεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά στο σύνολο της αντισυνταγματική δύναμη; Εξακολουθεί να υιοθετεί την ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων;», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι «όσο παραμένουν αναπάντητα τα παραπάνω ερωτήματα οι εκκλήσεις για απομόνωση της Χρυσής Αυγής στερούνται περιεχομένου».

«Φαίνεται τελικά πως ο κ. Σαμαράς θέλει να κρυφτεί αλλά οι κ. Βορίδης και Λαζαρίδης δεν τον αφήνουν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε με αφορμή συνέντευξη του κ. Βορίδη στο Bήμα Fm, κατά την οποία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «πολλές φορές με τη στάση του απέναντι σε πράξεις βίας τις έχει ενθαρρύνει, έχει ξεφύγει από ένα πλαίσιο κοινωνιολογικής ανάλυσης για να τις δικαιολογήσει και έχει ενθαρρύνει μια κοινοβουλευτική ρητορική που είναι εμπρηστική».

«Δεν θα γυρίσουμε να πούμε ότι η ανθρωποκτονία που έγινε από το συγκεκριμένο μέλος της Χ.Α. είναι κακή, αλλά θα γυρίσουμε να πούμε ότι οι απόπειρες ανθρωποκτονίας που έγιναν στις Σκουριές είναι καλές, επειδή εντάσσονται στα πλαίσια μιας κοινωνικής αντίστασης για να μη γίνει μια επένδυση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή