Κωμικό ΜΠΟΥΜ και 100% αυτοσχεδιασμός

Το τελευταίο Δευτερότριτο κάθε μήνα στο Μικρό Παλλάς
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 09:50
UPD:23/09/2013 13:51

Η ομάδα «Κωμικό ΜΠΟΥΜ» ενώνει μέλη των «Κάψε το σενάριο», «Abovo» και «8Kick» για μια βραδιά κωμικού αυτοσχεδιασμού.

A- A A+

Τι γίνεται, όταν καταφέρεις να μαζέψεις την αφρόκρεμα των εναλλακτικών κωμικών της Αθήνας και να την κλείσεις σε ένα υπόγειο; Η ομάδα «Κωμικό ΜΠΟΥΜ» είναι εδώ και  δίνει την πρώτη απάντηση, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και την  Τρίτη 1 Οκτωβρίου, στις 9.15 το βράδυ.

Το τελευταίο Δευτερότριτο κάθε μήνα  στο Μικρό Παλλάς και παρουσιάζονται  κάθε φορά διαφορετικές κωμικές παραστάσεις αυτοσχεδιασμού και stand up comedy από τους καλύτερους στο είδος. Η ομάδα «Κωμικό ΜΠΟΥΜ» ενώνει μέλη των «Κάψε το σενάριο», «Abovo» και «8Kick» για μια βραδιά κωμικού αυτοσχεδιασμού, με ένα all star cast που περιμένει ένα all star κοινό, για να του πει τι θα κάνει, πώς θα το κάνει, ποιος θα το κάνει, πού θα το κάνει, πότε θα το κάνει και γιατί θα το κάνει. Για δύο ώρες, οι ηθοποιοί γίνονται οι μαριονέτες του κοινού και εκτελούν τις επιθυμίες του, σε μια κωμική παράσταση, στην οποία τη δύναμη έχει ο θεατής.

Το πρώτο διήμερο έχει τίτλο «100% Αυτοσχεδιασμός» και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, για να ακολουθήσουν άλλα δύο, που τιτλοφορούνται  «Η μάχη της κωμωδίας», στις 28 και 29 Οκτωβρίου και «Ο πιο αδύναμος κρίκος», στις 25 και 26 Νοεμβρίου.

Συντελεστές
Δημήτρης Μακαλιάς, Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Βαγιάτας,  Εύη Δόβελου, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιώργος Κρήτος,  Μενέλαος Πρόκος, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Λάμπρος Φισφής -  Δημήτρης Μακαλιάς, συμπαραγωγή: Ελληνική Θεαμάτων + Κατά Λάθος.

Πληροφορίες
Μικρό Παλλάς: Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου - Αθήνα, τηλ.: 210 3210025. Τιμές εισιτηρίων: κανονικό: 15 ευρώ, φοιτητικό: 10 ευρώ. Πληροφορίες: Ελληνική Θεαμάτων, τηλ.:210 3640813, www.ellthea.gr.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς