Ισπανία: Επέμβαση για Λόπεθ, ανανέωσε με Αρντά η Ατλέτικο Μαδρίτης

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 16:09
EPA/Kiko Huesca

Ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του Αρντά Τουράν ως το 2017.

A- A A+

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Αντριάν Λόπεθ, ο οποίος υπέστη κάταγμα ζυγωματικού στο χθεσινό παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ζενίτ, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 25χρονος επιθετικός πήρε τη θέση του τιμωρημένου Ντιέγκο Κόστα, αλλά αποχώρησε τραυματίας στο 78΄ και άφησε τη θέση του στο νεαρό Βραζιλιάνο Λεό Μπαπτιστάο, που λίγο αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν γνωστοποίησαν το διάστημα απουσίας του Αντριάν από τους αγωνιστικούς χώρους.

Στα... ευχάριστα της ημέρας για την ισπανική ομάδα ήταν η ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Αρντά Τουράν ως το 2017. Ο Τούρκος μέσος, που μεταγράφηκε από τη Γαλατάσαϊ το 2011, έχει εξελιχθεί σε βασικό στέλεχος της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της εξέδρας στο «Βιθέντε Καλντερόν».

«Μετά από δύο χρόνια αισθάνομαι πια μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα παραμείνω, για τους συμπαίκτες μου και όσα έχουμε καταφέρει μαζί», δήλωσε ο 26χρονος Αρντά, ο οποίος έχει πανηγυρίσει με την Ατλέτικο την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ και του Σούπερ Καπ Ευρώπης το 2012, καθώς και του Κυπέλλου Ισπανίας πέρυσι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις