Ανάληψη δράσης κατά των «επιγόνων των ναζί» υπόσχεται ο Πρωθυπουργός

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 12:59
UPD:20/09/2013 09:23
naftemporikigr

Η δήλωση του Α. Σαμαρά

A- A A+

Αποφασισμένος να μην επιτρέψει «στους επίγονους των ναζί» να εγκληματούν και να δηλητηριάζουν την κοινωνική ζωή εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του για τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

«Η δημοκρατία είναι πολύ πιο ισχυρή από όσο φαντάζονται οι εχθροί της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κατηφόρα της βίας καταστρέφει κάθε προοπτική να αποκτήσει η Ελλάδα αυτό που της αξίζει

Αντώνης Σαμαράς

Όπως είπε, «αυτή η κυβέρνηση, είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει στους επίγονους των ναζί να δηλητηριάζουν την κοινωνική μας ζωή, να εγκληματούν, να τρομοκρατούν και να υποσκάπτουν τα θεμέλια της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία».

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, «η κατηφόρα της βίας καταστρέφει κάθε προοπτική να αποκτήσει η Ελλάδα αυτό που της αξίζει», δηλαδή ανάπτυξη, προοπτική και ευημερία.

Ο Πρωθυπουργός σημείωσε επίσης ότι εν μέσω των μεγάλων θυσιών που υπομένουν οι Έλληνες «δεν είναι ώρα για εσωτερικές διαμάχες, ούτε για ένταση».

Υπογράμμισε τέλος την ανάγκη οι όποιες πολιτικές διαφωνίες να λύνονται με διάλογο δημοκρατικό και όχι «με διαφωνίες εμπρηστικές, ούτε με τη βία, απ' όπου και αν προέρχεται, και -πολύ περισσότερο- όχι με το αίμα. Που μας διαιρεί μέσα και μας εκθέτει έξω από την Ελλάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή