Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2003 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σε όλη τη χώρα, οι οποίες στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα βορειοδυτικά και αργότερα και στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τη νύχτα στα βορειοδυτικά. Ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωϊνές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και από το βράδυ πολύ ισχυροί και στα πελάγη τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 10 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 13 βαθμούς και στα νησιά από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι εντόνα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και πιθανόν λίγες καταιγίδες από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στα πελάγη τοπικά θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που από το απόγευμα βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί, ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί έως πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα βρέξει, κυρίως από τις βραδυνές ώρες. Τις πρωινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και αργότερα νοτιοδυτικοί, μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή