Επιβράβευση 72.000 δολαρίων για τον άστεγο της Βοστώνης που παρέδωσε σάκο γεμάτο χρήματα

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 23:23
UPD:23:33
euronewsGreek

Ο άστεγος Γκλεν Τζέιμς βρήκε το σακίδιο το απόγευμα του Σαββάτου στο εμπορικό κέντρο Σάουθ Μπέι και τον παρέδωσε στην αστυνομία.

A- A A+

Με 72.000 δολάρια ανταμείφθηκε από την κοινότητα του διαδικτύου ο άστεγος Γκλεν Τζέιμς από την Βοστώνη για την καλή του πράξη να παραδώσει στην αστυνομία ένα σακίδιο γεμάτο με χαρτονομίσματα και επιταγές συνολικής αξίας 42.000 δολαρίων που βρήκε ξεχασμένο σε ένα εμπορικό στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Βοστώνης, ο άστεγος Γκλεν Τζέιμς βρήκε το σακίδιο το απόγευμα του Σαββάτου στο εμπορικό κέντρο Σάουθ Μπέι στη συνοικία Ντόρτσεστερ της Βοστόνης. Τον παρέδωσε στην αστυνομία, η οποία αργότερα εντόπισε τον ιδιοκτήτη του, έναν Κινέζο, του οποίου το διαβατήριο βρισκόταν μέσα στο σάκο.

Η πράξη του Τζέϊμς αναγνωρίστηκε από την αστυνομία της Βοστώνης, η οποία τον τίμησε σε μια σεμνή τελετή. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Boston Globe o Τζέιμς, είναι πέντε χρόνια άστεγος ενώ παλιά εργαζόταν για 13 χρόνια ως αρχειοθέτης σε δικαστήριο της Μασαχουσέτης. Ο Τζέιμς υποφέρει από ιλίγγους οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να βρει άλλη δουλειά εύκολα.

Πηγή: Boston Globe
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή