«Θα συνεχίσω να παλεύω», υπόσχεται στους υποστηρικτές του ο Μπερλουσκόνι

Μεταδόθηκε το πολυαναμενόμενο μαγνητοσκοπημένο του μήνυμα
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 20:19
UPD:19/09/2013 13:14
REUTERS/REUTERS TV

Δεκαεξάλεπτο βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς όλους τους αντιπάλους του, αλλά και τους υποστηρικτές του απηύθυνε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Λίγο πριν την πρώτη κρίσιμη ψηφοφορία γύρω από την θέση του στη Γερουσία ο καβαλιέρε, υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει στην ενεργό πολιτική, ασχέτως την τύχη που του επιφυλάσσουν στο κοινοβούλιο.

A- A A+

Την διαβεβαίωση ότι πρόκειται να μείνει πάντα κοντά στους ψηφοφόρους του, έστω και αν αποπεμφθεί από τη Γερουσία της Ιταλίας, έδωσε την Τετάρτη το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο πολυαναμενόμενο μαγνητοσκοπημένο τηλεοπτικό μήνυμά του.

«Ενάντια στο πρόσωπό μου υπήρξε ένας πρωτοφανής κατατρεγμός, η δικαιοσύνη εισέβαλε σε κάθε πτυχή της προσωπικής μου ζωής, όπως και της επαγγελματικής», πρόσθεσε ο κ. Μπερλουσκόνι, ο οποίος επανέλαβε ότι καταδικάστηκε χωρίς λόγο, τον περασμένο Αύγουστο, από το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της Ιταλίας.

REUTERS
EURONEWSGREEK

Ο επικεφαλής της Κεντροδεξιάς είπε ακόμη ότι «μπορεί να συνεχίσει την πολιτική του δράση και εκτός κοινοβουλίου», ενώ ζήτησε από τους ιταλούς πολίτες να γίνουν «ιεραπόστολοι της Forza Italia», όπως επιβεβαίωσε ότι μετονομάζεται το κεντροδεξιό κόμμα του, ο ως σήμερα Λαός της Ελευθερίας.

Ο κ. Μπερλουσκόνι δεσμεύθηκε, τέλος, ότι οι υπουργοί του θα εργασθούν με στόχο την άμεση μείωση των φόρων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή