Συλλήψεις σε Κερατσίνι και Νίκαια

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 18:10
UPD:23:06
A- A A+

Συνολικά 65 άτομα προσήχθησαν και 23 συνελήφθησαν σε Κερατσίνι και Νίκαια σε επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση συλλαλητηρίου ενάντια στον φασισμό, με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου Π. Φύσσα.

Νωρίτερα σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, όπου είχαν στηθεί οδοφράγματα ενώ έγινε ρίψη μολότοφ και χρήση δακρυγόνων.

Κατά το ανθρωποκυνηγητό που σημειώθηκε επί της Γρ. Λαμπράκη, ομάδα 10-20 ατόμων μπήκε σε παρακείμενη πολυκατοικία και βρήκε καταφύγιο στην ταράτσα του κτηρίου.

NAFTEMPORIKI.GR

Η ταράτσα του κτηρίου, στο οποίο κατέφυγαν.

Η αστυνομία έχει καλέσει τον εισαγγελέα προκειμένου να μπορέσει να μπει στο κτήριο ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο δήμαρχος Κερατσινίου Λουκάς Τζανής.

Πάντως μέχρι και αυτή την ώρα κόσμος αφήνει λουλούδια και γράφει συνθήματα στον τόπο που δολοφονήθηκε ο Π. Φύσσας.

NAFTEMPORIKI.GR
Επίθεση κατά του Π. Καμμένου

Λίγο μετά τις 18.30 έγινε γνωστό πως ο Πάνος Καμμένος έγινε στόχος ομάδας εκ των συγκεντρωμένων, όταν μετέβη με το αυτοκίνητό του στη συγκέντρωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν ο κ. Καμμένος έγινε αντιληπτός, δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο από συγκεντρωμένους και αποχώρησε αμέσως από το σημείο.

NAFTEMPORIKI.GR
902PORTAL
Δ. Κουτσούμπας: Μαφιόζικη οργάνωση νεοναζί δολοφόνων

Το «παρών» στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ έδωσε και ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος στις δηλώσεις του έκανε λόγο για μία εγκληματική, μαφιόζικη οργάνωση νεοναζί δολοφόνων.

«Ο λαός, η νεολαία, το εργατικό κίνημα πρέπει να τους απομονώσει τελείως, εδώ και τώρα, κάνοντας πράξη, σύνθημά του, τα λόγια του ποιητή "το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον"», πρόσθεσε.

NAFTEMPORIKI.GR

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, αριστερές οργανώσεις και εργατικά συνδικάτα κρατώντας πανό με αντιφασιστικά μηνύματα όπως: «Απελάστε το ρατσισμό» και «Ποτέ ξανά φασισμός».

Την Πέμπτη η κηδεία

NAFTEMPORIKI.GR

Μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης κόσμος άφηνε λουλούδια και έγραφε συνθήματα στον τόπο που δολοφονήθηκε ο Π. Φύσσας.

Το πρωί της Πέμπτης, στις 11 ώρα, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Σχιστό.

ΜΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή