Στέφενς: «Καλή ομάδα αλλά όχι και Μπαρτσελόνα η Σαχτιόρ»

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 17:23
UPD:18:00
MOTIONTEAM
A- A A+

Σοβαρός και μετρημένος όπως πάντα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του «Δικέφαλου» με τη Σαχτιόρ Καραγκάντι, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

«Για μένα δεν είναι σημαντικό ποιος είναι το φαβορί. Το πιο σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι, το οποίο είναι αύριο. Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια του αντίπαλου. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν παίζει σαν την Μπαρτσελόνα, αλλά παίζει με γρήγορες μακρινές μπαλιές στην επίθεση και πρέπει να βρούμε απάντηση και να το αντιμετωπίσουμε», είπε ο Ολλανδός προπονητής.

«Η Σαχτιόρ παίζει καλά και είναι πολύ καλή σε φυσική κατάσταση. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που πρέπει να κάνεις πάντα είναι να βγάλεις τη δική σου ποιότητα στο γήπεδο», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο κ. Στέφενς ρωτήθηκε και απάντησε για:

Το άδειο γήπεδο: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις χωρίς κόσμο. Το ποδόσφαιρο απευθύνεται σε γεμάτα γήπεδα. Μαθαίνεις από κάθε παιχνίδι. Πρέπει να μάθουμε πολλά από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Το θέμα του Κάτσε: «Είναι ένας νεαρός παίκτης και έκανε ένα μεγάλο λάθος. Δεν πιστεύω ότι ήξερε τι έκανε και μετά από αυτό που έκανε άρχισε να το ξανασκέφτεται. Είναι θέμα της διοίκησης το πώς θα τιμωρηθεί αλλά θέλω να μιλήσω κι εγώ μαζί του. Είναι σημαντικό τώρα να είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και εκείνος να είναι συγκεντρωμένος στα δικά του θέματα. Η διοίκηση θα πάρει την απόφαση κι έπειτα θα δούμε».

Τις σκέψεις του για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ο κόσμος τον αγαπάει γιατί είχε μεγάλη προσφορά και ιστορία, σήμερα όμως θα πρέπει καθημερινά να αποδεικνύει ότι είναι καλύτερος από αυτούς που παίζουν. Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία και έχεις έναν τραυματισμό σαν τον Πάμπλο, και τον σέβομαι πολύ σαν άνθρωπο, χρειάζεσαι πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι πριν, για να νιώσεις καλά».

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Από τους παίκτες του ΠΑΟΚ παρέστη ο Τόμας Νέτσιντ, ο οποίος σχολίασε ότι «έχουμε ένα πολύ μεγάλο κίνητρο. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η απουσία του κόσμου επηρεάζει την ομάδα της Σάχτιόρ, γιατί οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα».

«Δεν έχω ξαναπαίξει ενάντια σε ομάδα στο Καζακστάν. Είδαμε τα παιχνίδια με τη Σέλτικ και ιδιαίτερα στην έδρα της έπαιξε εκπληκτικά. Γνωρίζω ότι έχουν πολύ ψηλούς αμυντικούς και θα είναι επικίνδυνοι στις στημένες φάσεις», πρόσθεσε ο Τσέχος επιθετικός.

«Στην Ευρώπη παίζουν πολύ καλές ομάδες και πρέπει να είσαι πολύ καλά προετοιμασμένος. Σαν επιθετικός που είμαι, θεωρώ πως όποιος βάζει τα περισσότερα γκολ έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψει», συμπλήρωσε.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις