Εξαρθρώθηκε σπείρα που λήστευε ηλικιωμένους στην Αρκαδία

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 14:58
UPD:15:04
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Στην κατοχή και τις οικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, 42 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

A- A A+

Πολυμελής σπείρα που διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων μέσα στις οικίες τους στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις Ρομά, ηλικίας 36,24,28 και 27 ετών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της διάπραξης ληστειών, κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια, κατ’ εξακολούθηση και της παράβασης της Νομοθεσίας για τα όπλα, περιλαμβάνει ένα ακόμα μέλος της εγκληματικής  οργάνωσης.

Στην κατοχή και τις οικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, 42 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο φορητοί υπολογιστές και επτά κινητά τηλέφωνα.

Από την ΕΛΑΣ έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον από τις αρχές Αυγούστου του 2012 οι δράστες είχαν κλέψει χρήματα και κοσμήματα, των οποίων η συνολική αξία ξεπερνά, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, τις 3.650 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Τρίπολης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων μελών της οργάνωσης.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή