Champions League: Ελαφρύς ο τραυματισμός του Κασίγιας

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 14:16
UPD:14:22
EPA/TOLGA BOZOGLU

Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για, μικρό ευτυχώς, διάστημα. 

A- A A+

Δεν έφτανε ο παραγκωνισμός του από τη βασική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, που ξεκίνησε πέρυσι  επί Μουρίνιο και συνεχίζεται τώρα με τον Κάρλο Αντσελότι, ήρθε κι ένας τραυματισμός να πάει ακόμη παραπίσω τον Ίκερ Κασίγιας.

Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για, μικρό ευτυχώς, διάστημα. Ο Κασίγιας έπαιξε βασικός για πρώτη φορά μετά από 238 μέρες χθες στην Κωνσταντινούπολη με τη Γαλατασαράι, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως μια αγκωνιά του Σέρχιο Ράμος, στο 15ο λεπτό, ανάγκασε τον προπονητή του να τον αντικαταστήσει πρόωρα.

Η ατυχία δεν έχει προηγούμενο λοιπόν για τον 31χρονο γκολκίπερ, ο οποίος στη συγκεκριμένη φάση βγήκε να πιάσει την μπάλα χωρίς να συνεννοηθεί σωστά με τον συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα ο Ράμος, ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει, να συγκρουστεί μαζί του και να τον τραυματίσει, άθελά του, στα πλευρά. Ο Κασίγιας προσπάθησε να συνεχίσει, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν λόγω των πόνων που ένιωθε κι έτσι αντικαταστάθηκε από τον Λόπεθ. 

Το ευχάριστο, πάντως, είναι πως ο τραυματισμός του δεν είναι όσο σοβαρός αρχικά εκτιμήθηκε, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα δεν έδειξαν κάταγμα ή ράγισμα, εκτός από μία απλή κάκωση στα πλευρά, που σημαίνει ότι σύντομα θα τεθεί εκ νέου στην υπηρεσία του προπονητή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις