Ιράκ: Νέο λουτρό αίματος από βομβιστικές επιθέσεις

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 19:56
UPD:20:03
REUTERS/STRINGER/IRAQ

Η πλέον πολύνεκρη επίθεση έγινε την Τρίτη το απόγευμα στο βορειοανατολικό προάστιο της Χουσεϊνίγια με παγιδευμένο αυτοκίνητο.

A- A A+

Κύμα βομβιστικών επιθέσεων σε όλα τα μήκη και πλάτη του Ιράκ κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 32 ανθρώπους την Τρίτη, σύμφωνα με τις αρχές της χώρας.

Στην κατά κύριο λόγο σουνιτική πόλη της Φαλούτζα, τρεις βομβιστές αυτοκτονίας επιτέθηκαν κατά αστυνομικού τμήματος, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, να χάσουν τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι.

Η πλέον πολύνεκρη επίθεση στη Βαγδάτη έγινε την Τρίτη το απόγευμα στο βορειοανατολικό προάστιο Χουσεϊνίγια με παγιδευμένο αυτοκίνητο, όπου, σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press, πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 14 τραυματίστηκαν. Η έκρηξη έλαβε χώρα σε πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο.

REUTERS

Λίγο πριν από τη δύση του ηλίου, δεύτερος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη κοντά σε κατάστημα το οποίο πωλεί χυμούς στην κεντρική Βαγδάτη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν 21.

EURONEWSGREEK

Δύο ακόμη έχασαν τη ζωή τους σε έκρηξη δεύτερου παγιδευμένου αυτοκινήτου κοντά σε εστιατόριο στο κέντρο της ιρακινής πρωτεύουσας.

Στη δυτική Βαγδάτη, δύο ακόμη παγιδευμένα αυτοκίνητα τα οποία εξερράγησαν σκότωσαν έξι ανθρώπους, τραυματίζοντας παράλληλα άλλους 20, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή