Σ. Κεδίκογλου: Οι Χρυσαυγίτες μπήκαν σαν Γερμανοί στον Μελιγαλά

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013 09:56
UPD:12:08
Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου.

A- A A+

Απαράδεκτα χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, όσα εκτυλίχθηκαν χθες στο μνημόσυνο για τα θύματα της Πηγάδας στον Μελιγαλά, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής -μεταξύ των οποίων και βουλευτές- έφθασαν στο σημείο και εξαπέλυσαν ύβρεις κατά του δημάρχου Οιχαλίας Φίλιππου Μπάμη που βρισκόταν στο βήμα.

«Οι Χρυσαυγίτες μπήκαν σαν τους Γερμανούς στον Μελιγαλά», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και τόνισε ότι «οι απόπειρες δημιουργίας εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων πρέπει να μας βρουν όλους απέναντι».

Άμεσα ήρθε η απάντηση από τη Χρυσή Αυγή.

«Ο αδαής Κεδίκογλου να μην ομιλεί περί Γερμανών, διότι ο ίδιος και η ξεπουλημένη κυβέρνηση Σαμαρά είναι συνεργάτες των γερμανών τοκογλύφων, δοσίλογοι και υπηρέτες των συμφερόντων της Μέρκελ και του Σόιμπλε», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

«Για την ιστορία υπενθυμίζουμε στους ανιστόρητους νεοδημοκράτες ότι στον Μελιγαλά το 1944 μπήκαν οι κομμουνιστές, βίασαν, έκαψαν και δολοφόνησαν με τον αθλιότερο τρόπο ανήλικα παιδιά, γυναίκες και υπερήλικες», συμπληρώνεται.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή