Παρί ΣΖ: Χάνει Ολυμπιακό και ο Μενέζ

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013 11:48
UPD:15:10
EPA/FERNANDO VELUDO

Ο Μενέζ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του χθεσινού αγώνα με τη Μπορντό (2-0 νίκησε η Παρί) και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ενισχύσει την ομάδα του στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

A- A A+

Μετά τον Χαβιέ Παστόρε, ούτε ο Ζερεμί Μενέζ, θα προλάβει να το πρώτο ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό. 

Άσχημα νέα για τον Λοράν Μπλαν, καλά, όμως, για τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν υπολογίζει το διεθνή Γάλλο μεσοεπιθετικό, Ζερεμί Μενέζ για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης με τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στα νεφρά. Ο Μενέζ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του χθεσινού αγώνα με τη Μπορντό (2-0 νίκησε η Παρί) και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν τα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ενισχύσει την ομάδα του στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με σημερινό της δημοσίευμα η «L’ Equipe»αναφέρει ότι ο έμπειρος παίκτης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και στην καλύτερη περίπτωση θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (22/09) με τη Μονακό για το πρωτάθλημα. Νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Χαβιέ Παστόρε,  λόγω τραυματισμού. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις