Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στο Πέραμα

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 18:37
UPD:20:05
NAFTEMPORIKI.GR
A- A A+

Διαμαρτυρία για την επίθεση που δέχθηκαν στελέχη του κόμματος χθες τη νύχτα στη διάρκεια αφισοκόλλησης πραγματοποίησε η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο Πέραμα.

Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Ηρώων και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους του Περάματος.

NAFTEMPORIKI.GR

Το Κομμουνιστικό Κόμμα έχει καταγγείλει ότι την επίθεση σε βάρος των στελεχών του έκαναν μέλη της Χρυσής Αυγής, κάνοντας λόγο για «ύπουλη και δολοφονική ενέργεια», από την οποία υπήρξαν εννέα τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

NAFTEMPORIKI.GR

Η πορεία βρίσκεται έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Στην συγκέντρωση, στην οποία παρέστη αντιπροσωπεία της Κ.Ε. του ΚΚΕ με επικεφαλής τον γραμματέα της κομματικής οργάνωσης Αττικής και μέλος του Π.Γ. Κώστα Παρασκευά, μίλησε ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Πειραιά του κόμματος, Βαγγέλης Μαρούπας. «Το ΚΚΕ δεν τα ‘δίπλωσε' ποτέ, ούτε θα τα ‘διπλώσει' και τώρα, θα συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει για την εργατική λαϊκή εξουσία» είπε ο κ. Μαρούπας.

Ο γραμματέας της Τ.Ε. Πειραιά του ΚΚΕ ανέφερε ακόμη ότι «η χθεσινή βρώμικη επίθεση επιβεβαίωσε ότι η Χρυσή Αυγή είναι τσιράκι του συστήματος γιατί σήκωσε χέρι ενάντια στο ΚΚΕ», που, όπωε είπε, «είναι στην πρωτοπορία των αγώνων για να έχει ο λαός δουλειά με δικαιώματα, μεροκάματα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του και όχι σε εκείνες του κεφαλαίου, στέγη, ασφάλιση και Υγεία». Τόνισε επίσης ότι το κίνημα «έχει την δύναμη ώστε αυτοί να μην μπορούν να σταθούν πουθενά, να μην τους χωρά ο τόπος, έξω από τις εργατικές λαϊκές γειτονιές, έξω από τα σχολεία και τις σχολές».

ELLINIKIASTYNOMIA

Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε 24 προσαγωγές υπόπτων για την επίθεση, ενώ έχει πραγματοποιήσει και κατ' οίκον έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή