Άρης: Παρουσιάστηκε ο Μιλίνκοβιτς

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 15:32
UPD:15:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο νέος προπονητής της ΠΑΕ Άρης Ζόραν Μιλίνκοβιτς μιλά στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».

A- A A+

Το νέο τεχνικό της ομάδας, Ζόραν Μιλίνκοβιτς και το βοηθό του, Ζόραν Λόντσαρ, παρουσίασε το μεσημέρι η ΠΑΕ Άρης δια του προέδρου της, Δημήτρη Ηλιάδη.

«Καταλήξαμε στον κ. Μιλίνκοβιτς για τρεις λόγους: πρώτον, επειδή πρόκειται για ικανό προπονητή. Δεύτερον δεν δειλιάζει μπροστά σε δυσκολίες και τρίτον δουλεύει με νέους ποδοσφαιριστές. Ο κ. Μιλίνκοβιτς μας έπεισε ότι μπορεί να "βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά". Ζητάμε από τον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη, γιατί το αξίζουν», είπε ο κ. Ηλιάδης.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι «όσοι δεν ξέρουν, δουλεύω 11 χρόνια στην Σερβία και παρότι είχα προτάσεις από δύο μεγάλες ομάδες της χώρας και από την Ιαπωνία, εγώ ήθελα να εργαστώ μόνο σε δύο χώρες, την Ελλάδα και τη Ρωσία. Πάντα ήθελα και δούλεψα με νέους παίκτες, και ο Άρης έχει πολλούς νέους παίκτες».

Όσο για τη νέα σελίδα στην καριέρα του; «Ήμουν και παίκτης σε Γερμανία και Γαλλία, που υπήρχε πίεση. Δεν φοβάμαι τις δυσκολίες, αντίθετα πηγαίνω πάνω στις δυσκολίες για να τις αντιμετωπίσω. Έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις και είμαι έτοιμος. Αυτή η πίεση ίσως είναι και κίνητρο, αν μπει στην σωστή θέση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις