Αύριο αποολογείται ο Χ. Τσιγαρίδας για συμμετοχή στον ΕΛΑ

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2003 07:12
A- A A+

Την πολιτική ευθύνη για τις πράξεις του, το διάστημα που συμμετείχε στον Επαναστατικό Λαϊκό Αγώνα (ΕΛΑ) από το 1975 μέχρι το 1991, ανέλαβε ο Χρήστος Τσιγαρίδας, που συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης, όπως δήλωσε ο συνήγορός του, Σταμάτης Καμπάνης.

Ο Χρήστος Τσιγαρίδας, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένταξη και συμμετοχή στον ΕΛΑ, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο. Σήμερα, απολογούνται στον ανακριτή οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι για συμμετοχή στον ΕΛΑ.

Αιχμηρός ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Πάνο Καμμένο και τις σχέσεις του με τον Αγγελέτο Κανά. «Καλό είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί. Αποδείχθηκαν πομφόλυγες όσα υποστήριζε ο κ. Καμμένος, ότι έπαιζε στα δάχτυλα τα αρχεία της ΣΤΑΖΙ, τόνισε ο Χρήστος Πρωτόπαπας.

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τόμας Μίλερ, έκανε λόγο χθες από τη Θεσσαλονίκη για πολύ σημαντικές επιτυχίες της κυβέρνησης και της αστυνομίας στην υπόθεση της τρομοκρατίας, προσθέτοντας : «Στη δίκη που αρχίζει σε λίγες μέρες, ελπίζουμε να αποδοθεί η δικαιοσύνη που όλοι θέλουμε».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή