Μουντιάλ 2014: Οι σκέψεις του Σάντος για την ενδεκάδα

Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013 22:26
UPD:22:28
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στην απογευματινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε τις πρώτες του σκέψεις όσον αφορά το σχήμα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με τη Λετονία (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ενδεκάδα με Σαλπιγγίδη και Σαμαρά σκέφτεται να παρατάξει εναντίον της Λετονίας ο Φερνάντο Σάντος.

Η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για το μεθαυριανό εντός έδρας ματς με τους Λετονούς ξεκίνησε σήμερα. Το ευχάριστο για τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι πως θα έχει στη διάθεσή του και τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Γιώργο Σαμαρά, οι οποίοι λόγω τιμωρίας δεν αγωνίστηκαν με το Λιχτενστάιν.

Στην απογευματινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε τις πρώτες του σκέψεις όσον αφορά το σχήμα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με τη Λετονία. Το σύστημα που εφάσμοσε στο δίτερμα που ακολούθησε ήταν σε διάταξη 4-2-3-1, με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τον Τζαβέλλα (αντί του τιμωρημένου Χολέμπας) στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Τοροσίδη στο δεξί και τους Παπασταθόπουλο-Σιόβα στα στόπερ.

Δίδυμο στα χαφ ήταν οι Κατσουράνης-Μανιάτης, στην τριάδα μπροστά τους οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Νίνης (επιτελικός) και προωθημένος ήταν ο Μήτρογλου. 

Στο δεύτερο μέρος του διπλού έγιναν αρκετές αλλαγές. Οι Τζιόλης, Καραγκούνης πήραν τις θέσεις των Κατσουράνη, Μανιάτη στα χαφ, ο Χριστοδουλόπουλος του Σαμαρά στ’ αριστερά και ο Κονέ αντί του Νίνη σε θέση οργανωτή. Ασφαλέστερα συμπεράσματα για την ενδεκάδα θα εξαχθούν στη διάρκεια της αυριανής προπόνησης, τελευταίας πριν το σημαντικό παιχνίδι με τους Λετονούς. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις