Στον τελικό του Ευρωπαϊκού η εθνική νεανίδων

Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 20:32
UPD:20:36
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη εξασφάλισε η εθνική νεανίδων.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 8-4 της Ολλανδίας στο σημερινό ημιτελικό και αύριο στις 19:00 θα διεκδικήσει το τρόπαιο και το χρυσό μετάλλιο απέναντι στην Ισπανία. Η ομάδα από την χώρα της Ιβηρικής επιβλήθηκε στον άλλο ημιτελικό της Ιταλίας με 10-9 στην παράταση.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης δήλωσε μετά την επιτυχία: «Ήταν διαβασμένη η ομάδα ομάδα μας, είχαμε μελετήσει καλά την αντίπαλο και τηρήσαμε κατά γράμμα το πλάνο που είχαμε φτιάξει. Συγχαρητήρια στα κορίτισα. Έπαιξαν καταπληκτική άμυνα, που είναι συστατικό για όλες τις ελληνικές ομάδες. Από εκεί και πέρα έγιναν όλα εύκολα. Πρόκειται για ακόμα μια μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν τελειώνουμε εδώ. Έχουμε ένα ακόμα σκαλοπάτι για το χρυσό μετάλλιο. Η Ισπανία είναι μια διαφορετική ομάδα, πιο κινητική, έχει καλή τερματοφύλακα, αλλά κι εμείς δείξαμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και σε όσους μας συμπαραστέκονται».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις