Ανδ. Παπαμιμίκος: Διασκεδαστικές οι απόψεις Καμμένου

Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 19:29
UPD:23:06
EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

A- A A+

Σε έντονα ειρωνικό τόνο απάντησε στη σκληρή δήλωση του Πάνου Καμμένου για τον Πρωθυπουργό ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος.

««Η δήλωση του κ. Καμμένου είναι για μία ακόμα φορά συγκλονιστική: Στην αρχή είχε αποκαλύψει ότι μας ψεκάζουν, ύστερα μίλησε για υδατάνθρακες στην ελληνική ΑΟΖ και μετά άλλαξε το νόμισμα της χώρας σε δολάριο. Η περίπτωσή του συμπαθής, οι απόψεις του, όπως πάντα, διασκεδαστικές, αλλά το φαινόμενο λυπηρό» σημείωσε ο κ. Παπαμιμίκος.

«Τα ψέματα του κ. Σαμαρά τα έχει αντιληφθεί όλος ο ελληνικός λαός, με τις σημερινές του δηλώσεις, μπροστά στην πραγματικότητα της ελληνικής οικογένειας, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο πρωθυπουργός χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη», είχε δηλώσει νωρίτερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.

Στον κ. Παπαμιμίκο απάντηση η πρόεδρος της Νεολαίας των Ανεξάτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου: «Δεν θα σας επιτρέψουμε να κάνετε με τους υδρογονάνθρακες και τον ορυκτό πλούτο ότι κάνατε με την ΟΝΝΕΔ Α.Ε. και τη ΜΚΟ σας. Αρκετούς υδατάνθρακες φάγατε μαύρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή