Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία «Νταϊάνα»

Η Ναόμι Γουότς στο ρόλο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας
Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 16:21
UPD:16:21
EPA/ANDY RAIN

Τον ρόλο της πριγκίπισσας ανέλαβε η 44χρονη βρετανο - αυστραλή ηθοποιός Ναόμι Γουότς.

A- A A+

Η ταινία του Όλιβερ Χιρσμπίγκελ με τίτλο «Νταϊάνα», η οποία αναφέρεται στα τελευταία χρόνια της ζωής της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, έκανε χθες παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο.

Τον ρόλο της πριγκίπισσας ανέλαβε η 44χρονη βρετανο - αυστραλή ηθοποιός Ναόμι Γουότς, η οποία προτού δεχτεί να παίξει στην ταινία είχε αρνηθεί δύο φορές να υποδυθεί την Νταϊάνα επειδή, όπως εξήγησε, φοβόταν να ενσαρκώσει την διασημότερη γυναίκα της εποχής εξαιτίας της σύγκρισης που θα έκαναν οι θεατές. Η ίδια είπε, επίσης, ότι η ταινία δεν είχε εγκριθεί από την βασιλική οικογένεια, ενώ αναφορά έκανε και στην δυσκολία που αντιμετώπισε προσπαθώντας να μιμηθεί τις γκριμάτσες και το βλέμμα της Νταϊάνα.

EPA/ANDY RAIN
Ο γερμανός σκηνοθέτης της ταινίας, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός από το έργο «Η Πτώση» (2004) - για τις τελευταίες ημέρες του Χίτλερ,  δήλωσε ότι ήθελε να γυρίσει «μία ιστορία αγάπης, συγκινητική, με βάθος. Μία παθιασμένη ιστορία αγάπης».

EURONEWSGREEK
EURONEWSGREEK
Το έργο επικεντρώνεται στα τελευταία χρόνια της ζωής της Νταϊάνα και αναφέρεται και στις σχέσεις της με τον καρδιοχειρουργό Χασνάτ Καν και τον Ντόντι αλ Φαγέντ,  με τον οποίο η πριγκίπισσα σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Παρίσι, το 1997. Ο Ναβίν Άντριους, γνωστός από το «The English Patien» και την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Lost», πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Δρ. Χασνάτ Καν. Το καστ συμπληρώνουν οι Ντάγκλας Χοτς, Τζέραλντιν Τζέιμς, Τσαρλς Έντουαρντς και Τζούλιετ Στίβενσον.

 

Προτεινόμενα για εσάς