Ψεύδη προσάπτουν στον Π. Καψή οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 12:47
UPD:13:00
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής έκανε χθες λόγο για αναπαραγόμενες «ατεκμηρίωτες καταγγελίες σχετικά με τη στελέχωση της Δημόσιας Τηλεόρασης, παρά το ότι έχει, επανειλημμένως, ζητηθεί από την εκπρόσωπο των εργαζομένων στην πρώην ΕΡΤ να συμμετέχει στη διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών και την μοριοδότηση».

A- A A+

Νέα επίθεση στον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή εξαπολύουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, καταλογίζοντάς του πως καταφεύγει σε ψεύδη για «να καλύψει τη διαδικασία - τραγέλαφο με την οποία επιχειρείται να στελεχωθεί η ΔΤ».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καψής έκανε χθες λόγο για αναπαραγόμενες «ατεκμηρίωτες καταγγελίες σχετικά με τη στελέχωση της Δημόσιας Τηλεόρασης, παρά το ότι έχει, επανειλημμένως, ζητηθεί από την εκπρόσωπο των εργαζομένων στην πρώην ΕΡΤ να συμμετέχει στη διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών και την μοριοδότηση».

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ απαντούν σε σημερινή τους ανακοίνωση ότι «οι καταγγελίες δεν είναι ατεκμηρίωτες» και πως «οι εισαγγελικές αρχές, οι οποίες ήδη διενεργούν έρευνα για το θέμα, θα τις αξιοποιήσουν».

«Επανειλημμένως, οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων της ΕΡΤ έχουν δηλώσει στον υφυπουργό ότι δεν αναγνωρίζουν την διαδικασία προσλήψεων και ο λόγος που επισημαίνουν τις παρανομίες που τη διέπουν, είναι ακριβώς για να καταδείξουν πως εκείνοι που επέλεξαν το “μαύρο” για την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν είναι σε θέση να εγγυηθούν τη διαφάνεια και την αξιοκρατία που ευαγγελίζονται. Η πραγματικότητα άλλωστε το αποδεικνύει», συμπληρώνεται.

Χαρακτηρίζεται επίσης «επικοινωνιακό πυροτέχνημα» η πρόσκλησης των εκπροσώπων να συμμετέχουν στη διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών.

«Ο υφυπουργός γνωρίζει καλά ότι ουδέποτε υπέβαλε τέτοιο αίτημα, όπως γνωρίζει πολύ καλά ότι ουδέποτε θα μπορούσαμε να το αποδεχθούμε», τονίζουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή