Πρεμιέρα με ντέρμπι στην Football League

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 13:20
UPD:13:21
Eurokinissi/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου των ομάδων της Football League από 500.000 σε 300.000 ευρώ ήταν η είδηση που προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι στην πρεμιέρα θα γίνει στην Καβάλα, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Ηρακλή. Ως γνωστό, από εφέτος το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής χωρίστηκε σε νότιο και βόρειο όμιλο.

Οι ομάδες που απαρτίζουν το νότιο είναι οι ακόλουθες: Ολυμπιακός Βόλου, Φωκικός, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειος, Ηρακλής Ψαχνών, Βύζας Μεγάρων, Φωστήρας, Αχαρναϊκός, Επισκοπή, Αστέρας Μαγούλας, Πανηλειακός, ΑΟ Χανιά, Γλυφάδα και Καλλιθέα.

Στο βόρειο: Νίκη Βόλου, Ζάκυνθος, Ηρακλής, Κέρκυρα, Καβάλα, Αιγινιακός, Τύρναβος, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικός Γαζώρου, Δόξα Δράμας, Πιερικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλων Καλαμαριάς και Βατανιακός.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Νότιος Όμιλος: Ολυμπιακός Βόλου-Γλυφάδα, Βύζας Μεγάρων-Πανηλειακός, Παναχαϊκή-Αστέρας Μαγούλας, Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος, Φωκικός-Καλλιθέα, Ηρακλής Ψαχνών-ΑΟ Χανιά, Επισκοπή-Φωστήρας.

Βόρειος όμιλος: Εθνικός Γαζώρου-Αιγινιακός, Δόξα Δράμας-Νίκη Βόλου, Καβάλα-Ηρακλής, Τύρναβος-Βατανιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος, Πιερικός-Απόλλων Καλαμαριάς, Κέρκυρα-Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις