Πρόσκληση Ανδ. Λοβέρδου για κοινή πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 16:05
UPD:16:33
FOSPHOTOS/Alexandros Katsis

Την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα με το όνομα «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος

A- A A+

Πρόσκληση προς τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και πέντε ανεξάρτητους βουλευτές να καθίσουν γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι και να καταλήξουν σε μία κοινή πρόταση για την αναθεώρηση του Συντάγματος, απηύθυνε ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, Ανδ. Λοβέρδος μιλώντας στα εγκαίνια των κεντρικών γραφείων του κόμματος.

«Τα περί εκλογικών νόμων καλά είναι, αλλά όχι ως πρώτες προτεραιότητες. Πρώτες προτεραιότητες είναι οι ριζοσπαστικές αλλαγές στη Διοίκηση, τη Δικαιοσύνη και τη συμμετοχή του πολίτη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος.

NEA ELLADA

«Ας δεχτούμε λοιπόν την πρόκληση της αλλαγής του Συντάγματος ως ένα προαπαιτούμενο ειλικρίνειας, σοβαρότητας και πολιτικής εντιμότητας», πρόσθεσε, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι «αν περάσουμε με επιτυχία αυτό το πρώτο στάδιο, τότε θα είναι ανοικτός και σίγουρος ο δρόμος για ένα εκλογικό μέτωπο των δυνάμεων του κέντρου και της κεντροαριστεράς».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή