Εθνική Ομάδα: «Στόχος οι δύο νίκες»

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 15:20
UPD:15:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΩΤΗΣ ΠΛΕΓΑΣ Γ.

Παίκτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου υπογράφουν αυτόγραφα στους θαυμαστές κατά την διάρκεια εκδήλωσης σε κατάστημα της Vodafone.

A- A A+

Δύο στα δύο, με Λιχτενστάιν και Λετονία, είναι ο στόχος της εθνικής ομάδας, όπως τόνισαν οι διεθνείς που έλαβαν μέρος σε εκδήλωση της Vodafone.

Το παρών από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδωσαν οι Μιχάλης Σηφάκης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Μήτρογλου. Ο γκολκίπερ του Ατρόμητου τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε το δύο στα δύο και ξεκινάμε με τον αγώνα εναντίον του Λιχτενστάιν. Θέλουμε το απόλυτο και γι’ αυτό θα προετοιμαστούμε μέχρι την Παρασκευή για να πάρουμε το διπλό. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι ανεξάρτητα από το όνομα της ομάδας.Αν πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Έμειναν τέσσερα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της Παρασκευής και το πιο σημαντικό για όλους μας είναι οι βαθμοί.»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν απέκλεισε γκέλα της Βοσνίας, η οποία προηγείται στον όμιλο: «Όσο υπάρχουν ακόμη παιχνίδια, ελπίζουμε. Το θεωρούμε πάρα πολύ δύσκολο και κοιτάμε να πάρουμε εμείς τους βαθμούς που θέλουμε κι από κει πέρα ότι είναι να γίνει θα γίνει. Είτε πάμε στα μπαράζ, είτε υπάρξει κάποιο στραβοπάτημα από τη βασική μας αντίπαλος, εμείς έχουμε στόχο να βρισκόμαστε στη Βραζιλία το επόμενο καλοκαίρι. Όλες οι ομάδες έχουν καλούς παίκτες αλλά εμείς θα πάμε για το απόλυτο».

Τέλος, ο Κώστας Μήτρογλου αναφέρθηκε στο ματς με το Λιχτενστάιν: «Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Πιστεύω πως οι παίκτες του Λιχτενστάιν θα κλειστούν πίσω. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής.» 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις