Όλα μηδέν στο Ηράκλειο

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 23:47
UPD:03/09/2013 00:03
ICON PRESS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και υστερούσαν στην τελική προσπάθεια.

A- A A+

Στο 0-0 έμειναν ΟΦΗ και Πλατανιάς, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Για τρίτο συνεχόμενο ματς η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη παρουσίασε έντονο επιθετικό πρόβλημα και δεν κατάφερε να «γευτεί» την χαρά της νίκης, ενώ γι' άλλη μια φορά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, όπως έγινε στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο και στη συνέχεια με τη Βέροια.

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία, από την άλλη μεριά, για το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά τις δύο εντός έδρας που παραχώρησε σε Βέροια και Αστέρα Τρίπολης και πρώτο ματς που οι Χανιώτες δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Βέβαια, στο αποψινό ματς δεν ήταν μόνο η επιθετική δυστοκία των  παικτών του ΟΦΗ, αλλά και ο τερματοφύλακας της ομάδας των Χανίων, Γιωργαλλίδης, που πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις. 

ATROMITOS FC

Νωρίτερα στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποχρέωσε τον Άρη στην τρίτη εφετινή του ήττα στο πρωτάθλημα. Με το αυτογκόλ του Ουντότζι στο 22΄ και το τέρμα που πέτυχε ο Ναπολεόνι στο 38΄ η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επιβλήθηκε με 2-0 των «κιτρίνων» και σημείωσε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις