Εντείνεται η κατάσταση μεταξύ των κομμάτων μετά τις δηλώσεις Γρυλλάκη

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2001 07:36
UPD:08:05

A- A A+

Συνεχίζεται ο θόρυβος αλλά και η πολιτική αντιπαράθεση μετά τις δηλώσεις του στρατηγού Γρυλλάκη, περί ανάμειξης της CIA στην εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας το 1989. Επίθεση κατά του Κώστα Λαλιώτη εξαπέλυσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, κατηγορώντας τον ότι επιχειρεί να ανακυκλώσει παλιά λάσπη.

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να σταματήσει το θέατρο του παραλόγου, και να δώσει απαντήσεις, όπως και η κ. Μπακογιάννη και οι κύριοι Καραμανλής και Εβερτ», δήλωσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Ερωτηθείς για το θέμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από τις Βρυξέλλες, απάντησε ότι δεν σχολιάζει τέτοια πράγματα.

Βολές κατά του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυσε ο υφυπουργός Τύπου, Τηλέμαχος Χυτήρης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο κ. Ρουσόπουλος, έχει πολύ μικρή κουβέρτα για να καλύψει τις αθλιότητες της Νέας Δημοκρατίας.

«Για επιχείρηση αποπροσανατολισμού του ελληνικού λαού», έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της Ν.Δ.

«Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες συνεργάστηκαν με όλες τις μεταπολεμικές κυβερνήσεις», δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα, ενώ στο θέμα παρενέβη και ο Χαρίλαος Φλωράκης. «Οι μυστικές υπηρεσίες σημείωσε, ευνοούν τον δικομματισμό. Μόνη λύση είναι οι κυβερνήσεις συνεργασίας, πρέπει να ξεκινήσει διάλογος μεταξύ όλων των δυνάμεων που αγαπούν αυτόν τον τόπο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή