Αποθέωση για Μπέιλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 16:08
UPD:16:15
REUTERS/SERGIO PEREZ
A- A A+

Xιλιάδες οπαδοί των «μερένγκες» συνέρρευσαν σήμερα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση του Ουαλού Γκάρεθ Μπέιλ, του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

EURONEWSGREEK
REUTERS
REAL MADRID C.F.

Ο 24χρονος άσος πέρασε το πρωί από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το εξαετές συμβόλαιο που του πρόσφερε η διοίκηση της «Βασίλισσας» και λίγη ώρα αργότερα κάθησε στο πάνελ, δίπλα στον βαθύπλουτο πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ.

REAL MADRID C.F.

Η παρουσίαση του Γκάρεθ Μπέιλ

«Η αποφασιστικότητα του Μπέιλ έκανε εφικτή την παρουσία του σήμερα εδώ,» επεσήμανε ο Πέρεθ, αναφερόμενος στις πιέσεις που άσκησε ο Ουαλός στη διοίκηση της Τότεναμ, προκειμένου η τελευταία να αποδεχθεί την πρόταση της Ρεάλ. «Η στιγμή που ονειρευόσουν από παιδί έφτασε. Αυτό είναι το γήπεδό σου, αυτοί είναι οι οπαδοί σου, αυτό είναι το σπίτι σου», συμπλήρωσε ο πρόεδρος των «μερένγκες», δίνοντας το λόγο στον διεθνή μέσο.

Ο τελευταίος εξέπληξε φιλάθλους και δημοσιογράφους, κάνοντας μία σύντομη δήλωση στα ισπανικά, όπου χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στη Ρεάλ ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε, ενώ υποσχέθηκε να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει το από δεκαετίας... απωθημένο της, την κατάκτηση δηλαδή του 10ου ευρωπαϊκού της τίτλου. Ολοκλήρωσε δε την τοποθέτησή του με το σύνθημα "Hala Madrid" και τη γροθιά υψωμένη στον αέρα, χειρονομία που έφερε την αποθέωσή του από τον κόσμο.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις