Παγιδευμένος φάκελος σε σπίτι δικαστικού στο Χολαργό

Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 22:21
UPD:23:20
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Σε σπίτι δικαστικού, στο Χολαργό, ανεφλέγη στις 20:45, παγιδευμέμος φάκελος που περιείχε αυτοσχέδιο μηχανισμό ανάφλεξης με πυρίτιδα κυνηγιού μέσα σε ντοσιέ χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο φάκελος που ανεφλέγη είναι πανομοιότυπος με άλλους που έχουν σταλεί στο πρόσφατο παρελθόν από τη συνεργασία FAI-Πυρήνων της Φωτιάς.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο δικαστικός ασχολείται με θέματα τρομοκρατίας. Τον φάκελο παρέδωσε στο δικαστικό μία γειτόνισσά του που κρατούσε την αλληλογραφία του τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο ίδιος έλειπε.

Μόλις ο δικαστικός παρέλαβε τον φάκελο, τον θεώρησε ύποπτο και τον πέταξε στον αέρα. Όταν ο φάκελος έπεσε στο πάτωμα ανεφλέγη, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς.

Κατά πληροφορίες, ως αποστολέας στο φάκελο αναγράφεται η μη κυβερνητική οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό από πού εστάλη.

Ο φάκελος αυτός παρελήφθη από την Εγκληματολογική Υπηρεσία και εξετάζεται, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

naftemporiki.gr με πληροφορίες ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή