Στη Ρεάλ έναντι 99 εκ. ευρώ ο Μπέιλ

Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι γεγονός
Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 21:41
UPD:22:29
EPA/KERIM OKTEN
A- A A+

Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ανακοινώνει τη συμφωνία με την Τότεναμ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, έναντι 99 εκ. ευρώ.

Ο 24χρονος Ουαλός θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων και θα ενταχθεί στο δυναμικό της «βασίλισσας» δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, το κόστος της μεταγραφής του οποίου ξεπέρασε. Η συμφωνία με τους "Πετεινούς" είχε κλείσει από την περασμένη εβδομάδα, όμως η ανακοίνωση καθυστέρησε έως ότου ρυθμιστούν θέματα που είχαν να κάνουν με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

«Ο άνθρωπος των 99 εκατομμυρίων», όπως ήδη τον χαρακτήρισε η «Marca», θα παρουσιαστεί αύριο το μεσημέρι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, να δηλώνει ότι «ο Γκάρεθ ήταν ένας παίκτης που σε καμία περίπτωση δεν είχαμε πρόθεση να πουλήσουμε. Είχαμε μεριμνήσει για την καριέρα και την ανάπτυξή του, ενώ είχε άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο. Φανταστείτε λοιπόν πόσο μεγάλη ήταν η διάθεση της Ρεάλ, αλλά και του ίδιου του Γκάρεθ, να πάει εκεί. Ετσι, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι, αν απαντούσαμε αρνητικά, ο παίκτης δεν θα ήταν απόλυτα αφοσιωμένος σε μας στη φετινή σεζόν. Ευχόμαστε στον Γκάρεθ ό,τι καλύτερο και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν"».

Από την πλευρά του, ο Μπέιλ είπε: «Δεν είμαι βέβαιος αν υπάρχει η σωστή ώρα να φύγω από έναν σύλλογο όπου αισθανόμουν τακτοποιημένος και έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της ως τώρα καριέρας μου. Ξέρω ότι πολλοί παίκτες μιλούν για την επιθυμία τους να ενταχθούν στην ομάδα των παιδικών τους ονείρων, αλλά μπορώ να πω με ειλικρίνεια, ότι για μένα το όνειρο γίνεται πραγματικότητα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις