Την άμεση σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

«Η μυστική διπλωματία δεν είναι αποδεκτή»
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 18:09
UPD:18:10
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

O βουλευτής, υπογραμμίζει πως η μυστική διπλωματία της κυβέρνησης για το κρίσιμο ζήτημα της Συρίας, δεν είναι αποδεκτή (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την άμεση σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής ζητεί από τον υπουργό Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλο ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ με αφορμή την κλιμάκωση της έντασης στη Συρία.

Μάλιστα ο βουλευτής, υπογραμμίζει πως η μυστική διπλωματία της κυβέρνησης για το κρίσιμο ζήτημα της Συρίας, δεν είναι αποδεκτή.

«Όπως είναι γνωστό ομόφωνα και η Διαρκής Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής έχει ζητήσει την ενημέρωσή της από τους δύο συναρμόδιους υπουργούς Ευάγγελο Βενιζέλο και Δημήτρη Αβραμόπουλο. Υπενθυμίζω ότι έχει ζητηθεί και η ενημέρωση της Ολομέλειας της Βουλής από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Μέχρι τώρα, η κυβέρνηση σιωπά», πρόσθεσε.

«Απόψε, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με κάλεσε για νέα συνεργασία επί του συριακού ζητήματος που το παρακολουθούμε με πάρα πολλή προσοχή και μέσα στα πλαίσια του ΟΗΕ», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή