Κωπηλασία: Δύο συμμετοχές σε τελικούς ακόμη για τα ελληνικά χρώματα στην Κορέα

Τα «γαλανόλευκα» πληρώματα πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013 12:06
UPD:13:12
EPA/JEON HEON-KYUN

Οι Παναγιώτης Μαγδανής (αριστερά) και Σπύρος Γιάνναρος (δεξιά) κατέλαβαν την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών, που διεξάγεται στη λίμνη Ντανζεόν της Κορέας, και προκρίθηκαν στον τελικό του Σαββάτου.

A- A A+

Άλλες δύο συμμετοχές σε ισάριθμους τελικούς εξασφάλισαν τα ελληνικά πληρώματα που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, που διεξάγεται στη λίμνη Ντανζεόν της Κορέας.

Η Κατερίνα Νικολαΐδου, πρωταθλήτρια Ευρώπης και Μεσογειονίκης στο σκιφ ελαφρών βαρών, ήταν 2η στον ημιτελικό του αγωνίσματός της και θα δηλώσει παρούσα στον αυριανό τελικό (10:03) , ενώ στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών των Ανδρών οι Παναγιώτης Μαγδανής και Σπύρος Γιάνναρος κατέλαβαν την 3η θέση και προκρίθηκαν στον τελικό του Σαββάτου (09:33).

EPA/JEON HEON-KYUN

Η Κατερίνα Νικολαΐδου, πρωταθλήτρια Ευρώπης και Μεσογειονίκης στο σκιφ ελαφρών βαρών, ήταν 2η στον ημιτελικό του αγωνίσματός της και θα δηλώσει παρούσα στον αυριανό τελικό.

Οι Έλληνες πρωταθλητές θα αγωνιστούν, επίσης, στον αυριανό τελικό του τετραπλού σκιφ ελαφρών βαρών, μαζί με τους Γιώργο και Λευτέρη Κόνσολα,που θα διεξαχθεί λίγη ώρα μετά τον τελικό της Νικολαΐδου (10:18). Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Νίκος Αφεντούλης στον ημιτελικό Γ/Δ του σκιφ ελαφρών βαρών. Ο Αφεντούλης ήταν πρώτος και αύριο τα ξημερώματα (04:54) θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις θέσεις 13-18. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις