Καλλονή: Ανακοινώθηκε ο Χουανλού

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 17:11
UPD:17:27
AELK.GR
A- A A+

Η μεταγραφή του Χουανλού στην Καλλονή είναι πλέον γεγονός, με την ομάδα της Λέσβου να προχωρά στην πιο σημαντική συμφωνία της ιστορίας της μέχρι σήμερα.

Ο Ισπανός μέσος, που αγωνίστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Λεβάντε, δήλωσε «εντυπωσιασμένος από την φιλική υποδοχή στην ομάδα της Καλλονής. Πραγματικά ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα η τόσο έντονη φιλική διάθεση των ανθρώπων της. Το κλίμα, η συμπεριφορά των ανθρώπων και το φαγητό έχουν πολλές ομοιότητες με την πατρίδα μου. Από την πρώτη μέρα νιώθω σα να είμαι σπίτι μου».

Ακόμη, ο 33χρονος Χουάν Λουίς Γκόμεθ Λόπεθ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, τόνισε πως «έχω παίξει πολλές φορες με ισπανικές ομάδες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πέρυσι είχα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους δύο αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ποτέ δεν είχα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Ισπανίας. Είναι μία καινούργια σελίδα στην καριέρα μου, που συμπληρώνει το βιογραφικό μου. Θα καταθέσω διάθεση και εμπειρία για να προσφέρω τα καλύτερα στην ομάδα της Μυτιλήνης».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης, δήλωσε από την πλευρά του: «Καλωσορίζουμε τον Χουάνλου στην ομάδα μας. Έναν παίκτη, του οποίου το βιογραφικό τα λέει όλα. Με αυτή την προσθήκη στο ρόστερ μας ολοκληρώνονται και οι μεταγραφές για την Καλλονή μας. Πιστεύω στο υλικό μας και με τον Γιάννη Μαντζουράκη στο τιμόνι έχω την πίστη ότι θα πετύχουμε το στόχο μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις