Το CAS επικύρωσε τον διετή αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε

Απορρίφθηκε και η προσφυγή της Μέταλιστ Χάρκιβ την οποία είχε αντικαταστήσει ο ΠΑΟΚ
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 13:35
UPD:13:41
REUTERS/TOBY MELVILLE

Χθες η Φενέρμπαχτσε αποκλείστηκε από την Άρσεναλ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

A- A A+

Το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την προσεχή διετία θα πιει μέχρι την τελευταία σταγόνα η Φενέρμπαχτσε.

Το Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS) απέρριψε την προσφυγή του τουρκικού συλλόγου κατά της ποινής διετούς τιμωρίας με την οποία είχε τιμωρηθεί από την UEFA, λόγω της εμπλοκής του σε χειραγωγημένες αναμετρήσεις το 2011.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε επιτρέψει τη συμμετοχή της Φενέρμπαχτσε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έως ότου εξεταστεί η έφεσή της στο CAS.

Χθες η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αποκλείστηκε από την Άρσεναλ στα πλέι οφ της διοργάνωσης και θα συνέχιζε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί μετά τη σημερινή απόφαση κι έτσι η UEFA καλείται να αποφασίσει πώς θα καλυφθεί το κενό της.

Το CAS απέρριψε και την προσφυγή της Μέταλιστ Χάρκιβ, που με τη σειρά της είχε ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της UEFA, η οποία την είχε αποβάλει για συμμετοχή σε προσυμφωνημένο αγώνα με την Καρπάτι, το 2008. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις