Νέο μπαράζ αιματηρών επιθέσεων στο Ιράκ

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 09:27
UPD:17:09
REUTERS/SAAD SHALASH

Κόσμος έχει μαζευτεί στο σημείο της έκρηξης παγιδευμένου αυτοκινήτου στη συνοικία Αλ-Σαάμπ της Βαγδάτης. Δέκα παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν σε διάφορες συνοικίες της ιρακινής πρωτεύουσας, την ώρα που πολλοί κάτοικοι της Βαγδάτης πήγαιναν στη δουλειά τους, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 44 άνθρωποι και να τραυματιστούν πάνω από 100 άλλοι, σύμφωνα με αστυνομικές και νοσοκομειακές πηγές.

A- A A+

Σειρά βομβιστικών επιθέσεων σημειώθηκε στη Βαγδάτη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 44 άνθρωποι και να τραυματιστούν πάνω από 100 άλλοι, σύμφωνα με αστυνομικές και νοσοκομειακές πηγές.

Δέκα παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν σε διάφορες συνοικίες της ιρακινής πρωτεύουσας, την ώρα που πολλοί κάτοικοι της Βαγδάτης πήγαιναν στη δουλειά τους.

Σε μία από τις πιο αιματηρές επιθέσεις, στη συνοικία Γιρς Ντιγιάλα στα νοτιοανατολικά της πόλης, επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 23 τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο.

EURONEWSGREEK
REUTERS

Σε άλλη επίθεση που σημειώθηκε στην Καντιμίγια, μια βορειοδυτική συνοικία της Βαγδάτης, δύο βόμβες που είχαν τοποθετηθεί σε δρόμο και ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε καμικάζι εξερράγησαν κοντά σε σημείο ελέγχου προκαλώντας τον θάνατο πέντε ανθρώπων και τον τραυματισμό ακόμη οκτώ.


 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή