Β΄ Εθνική: Συγκροτήθηκαν οι όμιλοι

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 16:49
UPD:18:13
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Με την τοποθέτηση του Ολυμπιακού Βόλου στον όμιλο του νότου και της Νίκης σε εκείνον του βορρά λύθηκε το θέμα που είχε προκύψει με τον καταρτισμό των ομίλων στη Β΄ Εθνική.

Αν και ομάδες της ίδιας πόλης, οι δύο σύλλογοι της πρωτεύουσας της Μαγνησίας χωρίστηκαν προκειμένου να καταστεί δυνατή η συγκρότηση κάθε ομίλου με 14 ομάδες. Το θέμα, τελικώς, λύθηκε με κλήρωση, την οποία έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου και η έναρξή του στις 29 του ίδιου μήνα, ενώ ως προς τα «εισιτήρια» ανόδου, το τοπίο παραμένει ακόμη θολό.

Στο «τραπέζι» υπάρχει πρόταση για πλέι οφ των πρώτων 4 ομάδων κάθε ομίλου, οι οποίες θα συμμετάσχουν σε «μίνι» πρωτάθλημα 14 αγωνιστικών με τις πρώτες τρεις ομάδες να προβιβάζονται στη Σούπερ Λίγκα και τις τελευταίες τρεις κάθε ομίλου να υποβιβάζονται.

Οι όμιλοι:

Νότος: Καλλιθέα, Επισκοπή, Αστέρας Μαγούλας, Παναχαϊκή, Φωκικός, Ηρακλής Ψαχνών, Ολυμπιακός Βόλου, Βύζας Μεγάρων, Πανηλειακός, ΑΟ Χανιά, Αχαρναϊκός, Γλυφάδα, Παναιγιάλειος, Φωστήρας

Βορράς: Πιερικός, Βατανιακός, Αιγινιακός, Ζάκυνθος, Εθνικός Γαζώρου, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου, Καβάλα, Ηρακλής, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων 1926, Κέρκυρα, Τύρναβος

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις