Πέρεθ: «Η ομάδα πάνω απ΄ όλα»

Ο Ισπανός παρέλαβε το βραβείο του MVP της πρεμιέρας
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 12:25
UPD:15:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στη φωτογραφία (αρχείου), ο παίκτης του ΠΑΟΚ Λούκας Πέρεθ πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Ξάνθη για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

A- A A+

Ο Λούκας Πέρεθ τιμήθηκε σήμερα στην Τούμπα, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για το Αγρίνιο, για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

«Είμαι ευχαριστημένος για το βραβείο του MVP, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Ισπανός μέσος.

«Είμαι ευχαριστημένος τόσο για παιχνίδι με τη Σάλκε, όσο και γι' αυτό της Ξάνθης. Ελπίζω εγώ και όλος ο κόσμος να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», πρόσθεσε.

Όσο για την επικείμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, ο Πέρεθ εκτιμά πως «είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, γιατί μόλις ανέβηκε στην κατηγορία και έχει όρεξη. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει είναι να πάμε να κερδίσουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις