Μαρινάκης: «Σας εμπιστευόμαστε, κάντε μας χαρούμενους»

Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ομάδας μίλησε στους ποδοσφαιριστές στη σημερινή προπόνηση
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 15:07
UPD:15:18
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

A- A A+

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» συνοδευόταν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Γιάννη Βρέντζο, τον στρατηγικό σύμβουλο της διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ και τον τεχνικό διευθυντή, Πιέρ Ισά.

Ο κ. Μαρινάκης καλωσόρισε τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού, ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και έπλεξε το εγκώμιο των Ισά και Καρεμπέ, για τους οποίους τόνισε ότι «...θα δυναμώσουν πολύ την ομάδα μας αυτή τη σεζόν από σημαντικές θέσεις», ενώ έστειλε μήνυμα στους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί να μην απογοητευτούν αλλά να παλέψουν, προκειμένου να βελτιωθούν και να επιστρέψουν.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εναντίον της Καλλονής είπε: «Είμαι βέβαιος ότι όταν δέσει η ομάδα και όταν παίξετε τακτικά όπως πρέπει και με τα συστήματα που σας ταιριάζουν, θα αποδώσετε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Δεν μένουμε στο πρώτο παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί. Όλοι περιμέναμε καλύτερη εικόνα μιας και παίζαμε μπροστά σε πολλούς φιλάθλους μας, αλλά δε μένουμε εκεί. Ξέρουμε ότι είναι θέμα χρόνου να δείξετε τη μεγάλη αξία σας και σας εμπιστεύομαι απόλυτα».

«Οι δανεικοί να μην απογοητευτούν»

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στο έμψυχο δυναμικό ττων «ερυθρόλευκων», κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους αθλητές που θα παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλους συλλόγους.

«Οι παίκτες που είναι εδώ αλλά και αυτοί που θα παίξουν δανεικοί σε ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού που τους τα παρέχει όλα και πρέπει καθημερινά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτοί που θα δοθούν δανεικοί να μην απογοητευτούν», τόνισε.

«Το ρόστερ είναι πολύ μεγάλο και θα είναι καλό και για αυτούς να πάρουν παιχνίδια. Να πολεμήσουν, να γίνουν καλύτεροι και να ξαναφορέσουν την ερυθρόλευκη. Και όσοι μείνουν εδώ να μην απογοητεύονται αν μένουν εκτός ενδεκάδας και εκτός δεκαοκτάδας. Όλοι θα παίξουν την στιγμή που πρέπει και είναι καλό να είναι πανέτοιμοι», πρόσθεσε.

Ακολούθως, υπογράμμισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα είναι πάντοτε έτοιμοι και πρόθυμοι να ακούσουν τους παίκτες: «Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε ανοιχτές τις πόρτες, για να σας δώσουν ό,τι χρειάζεστε. Να έχετε τα πάντα. Και εσείς από την άλλη πρέπει να ματώνετε στο γήπεδο για το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας και για τον κόσμο μας που σε αυτή τη δύσκολη για την Ελλάδα οικονομική συγκυρία δίνει το υστέρημα του για να βρεθεί δίπλα σας».

Το μήνυμα στους «νέους»

Ο κ. Μαρινάκης δεν παρέλειψε πάντως να στείλει το μήνυμά του και προς τους νεοφερμένους, από τους οποίους ζήτησε να δώσουν τα πάντα για τον Ολυμπιακό και να παίζουν για την ομάδα και τον εαυτό τους, χωρίς να ασχολούνται με εξωαγωνιστικά ζητήματα.

«Για τους καινούριους θέλω να πω ότι οι περισσότεροι έχετε αντιληφθεί ότι βρίσκεστε σε έναν τεράστιο σύλλογο, που είναι πολλά περισσότερα από μια ομάδα για την Ελλάδα», είπε.

«Δώστε τα πάντα γι αυτήν παρά την πίεση που είναι τεράστια και από τον κόσμο και από τα ΜΜΕ. Καλό θα είναι να κλείσετε τα αυτιά σας και τα μάτια σας. Μην ασχολείστε με ό,τι γράφεται και λέγεται. Να έχετε καθαρό μυαλό και να παίζετε για την ομάδα και τον εαυτό σας», συμπλήρωσε.

Στον επίλογο της ομιλίας του, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές «να είστε αγαπημένοι, να είστε μια γροθιά, μια οικογένεια και να μας κάνετε όλους χαρούμενους. Να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάτε μακριά στην Ευρώπη. Και να παίξετε καλό ποδόσφαιρο, όπως επιβάλλει η ποιότητά σας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις