Πιστόριους: Πρόταση συμβιβασμού στους γονείς της Στέενκαμπ

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 12:04
UPD:12:09
EPA/STR

Ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους βρέθηκε χθες ενώπιον του δικαστηρίου της Πρετόρια.

A- A A+

Πρόταση οικονομικού συμβιβασμού φέρεται να έκανε η υπεράσπιση του Όσκαρ Πιστόριους στους γονείς της Ρίβα Στέενκαμπ, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας της Νοτίου Αφρικής.

Ένας από τους δικηγόρους του Πιστόριους, ο Κένι Ολντβάγκε, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την πληροφορία στο Γαλλικό Πρακτορείο ή να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι συνήγοροι του παραολυμπιονίκη προτείνουν αποζημίωση για απώλεια εισοδημάτων και ηθική βλάβη και στόχος τους είναι η διευθέτηση της υπόθεσης πριν από την έναρξη της ποινικής δίκης τον Μάρτιο του 2014.

EURONEWSGREEK

Ο νοτιοαφρικανικός Τύπος υποστηρίζει πως οι γονείς της Στέενκαμπ ζητούν από τα αστικά δικαστήρια τρία εκατομμύρια ραντ (220.000 ευρώ) ως αποζημίωση.

Η Ρίβα Στέενκαμπ σκοτώθηκε τη νύχτα της 13ης προς 14η Φεβρουαρίου από τα πυρά του Πιστόριους. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως πρόκειται για ατύχημα, καθώς νόμιζε πως είχε μπει στο σπίτι του διαρρήκτης, ενώ από την πλευρά της η εισαγγελία υποστηρίζει ότι ο παραολυμπιονίκης δολοφόνησε τη σύντροφό του έπειτα από καβγά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις