Οι απουσίες δε σταματούν την Εθνική

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013 23:31
UPD:18/08/2013 01:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο Αντώνης Φώτσης σε στιγμιότυπο από τον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Εθνική Ελλάδος και Φλόριντα Στέιτ στο πλαίσιο του τουρνουά «Γιώργος Κολοκυθάς».

A- A A+

Η εθνική ομάδα μπάσκετ συνεχίζει τις νίκες στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Αυτή την φορά επικράτησε 87-75 του Φλόριντα Στέιτ στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του τουρνουά «Γιώργος Κολοκυθάς».

HELLENICBF

Τα highlights του αγώνα

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η «γαλανόλευκη» έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν για να φτάσει στην 4η διαδοχική της νίκη σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Τα αμυντικά κενά που παρουσίασε σε κάποια διαστήματα του ματς η εθνική έδωσαν την ευκαιρία στους Αμερικανούς να μην χάσουν την επαφή τους με το σκορ. Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Ίαν Βουγιούκας με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ελληνικής ομάδας, ενώ ντεμπούτο έκαναν οι Γιάνκοβιτς και Μποχωρίδης.

Οι 3.500 θεατές που κατέκλυσαν το κλειστό στο Ηράκλειο Κρήτης αποθέωσαν τους παίκτες και τον Αντρέα Τρινκέρι. Το γεγονός ότι ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τους Μπουρούση, Κατσίβελη, Σπανούλη, Σχορτσανίτη και Καϊμακόγλου δεν επηρέασε γι' άλλη μια φορά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. 

HELLENICBF

Δηλώσεις Α. Τρινιιέρι - Ν. Ζήση

Με διψήφιο αριθμό πόντων τελείωσαν το ματς οι Μπράμος (12) και Βασιλειάδης (11), ενώ πριν την έναρξη του φιλικού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη ενός των κορυφαίων ανθρώπων που ανέδειξε το ελληνικό μπάσκετ, του Γιώργου Κολοκυθά.

Αύριο το βράδυ (21:00) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις