Μ.Μπατίστ: «Στόχος το νταμπλ και η Ευρωλίγκα»

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013 10:16
UPD:16:07
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και το νταμπλ στην Ελλάδα έθεσε ως στόχους του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν ο Μάικ Μπατίστ λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Ο Αμερικανός σέντερ των «πρασίνων» θα φορέσει ξανά την φανέλα των «πρασίνων» και όπως όλα δείχνουν θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ο ίδιος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που επέστρεψε στο «τριφύλλι», ενώ αποθέωσε το Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Χαίρομαι ειλικρινά που είμαι και πάλι εδώ, γιατί νιώθω σα στο σπίτι μου» είπε αρχικά ο Μπατίστ και συνέχισε: «Ανυπομονώ να συναντήσω το Δημήτρη (σ.σ. Διαμαντίδη), να παίξω μαζί του. Είναι ένας παίκτης που κάνει όποιον παίζει δίπλα του καλύτερο. Υπάρχουν όμως κι άλλοι παίκτες με τους οποίους ανυπομονώ να συναντήσω».

Σε ό,τι αφορά τους στόχους του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρος: «Όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας, ούτε μπορεί να αλλάξουν. Πάντοτε έχει υψηλούς στόχους, πάντα θέλει τίτλους. Δεν είναι όμως κάτι εύκολο. Είναι κάτι που δύσκολα το κατακτάς, αλλά όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Η Ευρωλίγκα είναι ο μεγάλος μας στόχος και φυσικά το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα.»

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις